Winkelwagen Geen producten

FELIWAY FELISCRATCH

Beschrijving

Voordelen

  • ✔ Drieledige oplossing voor de problemen met krabben
  • ✔ Kattenkruid lokt de katten naar de aangewezen plaats (hoogstwaarschijnlijk de krabpaal
  • ✔ Feromonen moedigen de kat aan om te krabben
  • ✔ Blauwe lijnen geven de kraslijnen aan, die hun natuurlijke voorkomen in de natuur nabootsen

Feliway Feliscratch is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw katten geen krassen maken op uw gordijnen, zetel of andere ongewenste meubilairstukken. In plaats daarvan, wanneer je het op zijn plaats zet, bij voorkeur op een krabpaal, zal je kat de hints onmiddellijk oppikken. Feliway Feliscratch gebruikt 3 verschillende triggers om je kat te lokken. Ten eerste is het kattenkruid, een geur die bijna geen enkele kat kan weerstaan ​​en haar op de juiste plaats zal lokken. Vervolgens zal de kat de blauwe lijnen opmerken die de kraslijnen aangeven die ze in de natuur zou opmerken. Tenslotte zijn feromonen verspreid die de kat aanmoedigen om op de aangewezen plek weg te krabben, waardoor andere meubels ongedeerd blijven. Feliway Feliscratch geeft je kat de ruimte om hun natuurlijke gedrag op een aangename manier weer te geven.

Voordat u dit product kunt kopen, moet u het volgende bevestigen: Uw huisdier is onderzocht door een dierenarts die op basis van zijn /haar diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat uw huisdier dit krijgt toegediend product, u zoekt naar veterinaire adice met betrekking tot het gebruik van dit product op zijn minst elke 6 maanden. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat u onmiddellijk een dierenarts wilt raadplegen als de toestand van uw huisdier op een of andere manier verslechtert terwijl u dit product gebruikt.

verwachte levertijd

Levering 1-2 dagen

€ 25,00
€ 19,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Het aantal Petgamma Punten dat u voor dit product ontvangt is 10

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Spaar gratis Petgamma Punten die je kan inwisselen bij uw volgende bestellingen! PROFITEER SNEL
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Sitemap - © 2014 Petgamma - Alle rechten voorbehouden
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Gelieve het gebruik van cookies te aanvaarden.