Winkelwagen Geen producten

Hill's Prescription Diet j/d Reduced Calorie hond 12kg

Hill's Prescription Diet j/d Reduced Calorie hond 12kg
Hill's Prescription Diet j/d Reduced Calorie hond 12kg
Reviews | Review toevoegen

Wetenschappelijk bewezen honden te ondersteunen bij het lopen, rennen, spelen en traplopen,door pijnlijke gewrichten te verzachten en gezond kraakbeen te behouden. Een zichtbare verbetering in slechts


verwachte levertijd

1 - 2 dagen

€ 85,99
€ 68,09
Prijs per 12kg

 

Het aantal Petgamma Punten dat u voor dit product ontvangt is 60
Aantal: 
Bestellen

Indien u overgaat tot aankoop van dit product, gaat u akkoord met de volgende punten: Uw huisdier werd onderzocht door een dierenarts, welke op basis van zijn diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. U heeft begrepen en bent akkoord dat u minstens om de 6 maanden het advies dient in te winnen van uw dierenarts met betrekking tot het gebruik van dit product door uw huisdier. U heeft begrepen en bent akkoord dat, indien de toestand van uw huisdier op enige manier zou verslechteren, u onmiddellijk het advies van uw dierenarts dient in te winnen. Ê Ê Ê ÊHet is wetenschappelijk bewezen dat Hill's Prescription Diet j/d Canine de beweeglijkheid in slechts 3 weken verbetert, dankzij het juiste evenwicht van gezonde voedingsstoffen, EPA (een speciaal omega-3 vetzuur) en omega-3 vetzuren.Het is wetenschappelijk bewezen dat het honden ondersteunt bij het lopen, rennen, spelen en traplopen. U merkt het verschil in 21 dagen. Het helpt uw hond makkelijker te lopen, rennen en spelen door pijnlijke gewrichten te verzachten en het kraakbeen gezond te houden. Het helpt gewrichtskraakbeen te behouden dankzij hoge gehalten aan EPA (een speciaal omega-3 vetzuur uit visolie) en natuurlijk glucosamine- en sulfaat.Ingredi‘nten: Ma•s, brouwersrijst, lijnzaad, meel van erwtenzemelen, sojameel, gevogeltemeel, ma•sglutenmeel, eiwithydrolysaat, cellulose, gedroogde bietenpulp, dierlijk vet (varken), visolie, mineralen, L-carnitine, kraakbeenhydrolysaat (bron van sulfaat), hydrolysaat van schaal van schaaldieren (bron van of glucosamine), vitaminen, sporenelementen en bta-caroteen. Natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen en citroenzuur.

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per 12kg (incl. btw)

1 of meer

€ 85,99  € 68,09

2 of meer

€ 85,99  € 62,09
Spaar gratis Petgamma Punten die je kan inwisselen bij uw volgende bestellingen! PROFITEER SNEL
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Sitemap - © 2014 Petgamma - Alle rechten voorbehouden
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Gelieve het gebruik van cookies te aanvaarden.