Winkelwagen Geen producten

Sanimed kattenvoer

Home >> Sanimed kattenvoer

✓ Ga voor een betere gezondheid voor uw huisdier   ✓ Spaar Petgammapunten   ✓ Levering altijd binnen 24-48u


Sanimed kattenvoer is er voor ieder baasje dat het best voor zijn of haar kat wil. Van kittens tot aan senioren katten, Petgamma heeft precies het type kattenvoeding van Sanimed dat aansluit bij uw kat. Verbeter de vitale functies van uw huisdier, terwijl uw harige vriend smakelijk geniet. Met Sanimed kattenvoer gunt u het beste voor uw kat.

Sanimed kattenvoer voor een gezonde kat

Als dierenliefhebber heeft u natuurlijk het beste met uw huisdier voor. Of u nu een kitten, een volwassen of een senioren kat in huis heeft, de juiste voeding is altijd van groot belang. Zo het Sanimed kattenvoer voor kittens licht verteerbaar, zodat de kwetsbare maagjes de kattenvoeding perfect kunnen omzetten. Het voer voor volwassenen verlaagt de kansen op ziektes, terwijl de Sanimed kattenvoeding voor senioren zorgt voor een mooie vacht.

Bestel een verpakkingen in een formaat naar keuze

Wilt u maar eens in de zoveel tijd uw Sanimed kattenvoer bestellen of heeft u veel katten rondlopen? In dat geval is het voor u voordelig om een grote voordeelzak van 4,5 kilogram te bestellen. Heeft u toch liever wat minder voorraad? Dan kunt u altijd nog een zak van 1,5 kilogram bij ons bestellen. En heeft uw kat de laatste tijd iets te veel gegeten? Kies dan voor 12 zakjes van 100 gram dieetvoet. Dan zorgt u zeker voor een vitale, sterke en mooie kat. Zo kiest u altijd het beste voor uw kat.

Haal snel uw kattenvoer in huis

Laat uw katten smullen van Sanimed kattenvoeding en bestel vandaag nog de gewenste hoeveelheid voer via onze webshop. Zorg dat u altijd voldoende voer in huis heeft, zonder ermee te hoeven sjouwen. Plaatst u vandaag nog uw bestellen? Dan verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag naar u toe. Spaar bij elke aankoop voor Petgammapunten en krijg korting voor de volgende aankoop. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@petgamma.com.

Spaar gratis Petgamma Punten die je kan inwisselen bij uw volgende bestellingen! PROFITEER SNEL
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Sitemap - © 2014 Petgamma - Alle rechten voorbehouden
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Gelieve het gebruik van cookies te aanvaarden.