Winkelwagen Geen producten

Specific hondenvoer

Home >> Specific hondenvoer

✓ Ga voor een betere gezondheid voor uw huisdier   ✓ Spaar Petgammapunten   ✓ Levering altijd binnen 24-48u


Bent u op zoek naar Specific hondenvoeding voor uw trouwe viervoeter? Dan kiest u voor de service van Petgamma. U bestelt uw hondenvoeding online en krijgt het in de meeste gevallen de volgende dag al op uw deurmat. Plaats snel uw bestelling en verzamel Petgammapunten.

Heeft uw hond medische aandoeningen? Kies dan voor Specific hondenvoer!

Specific hondenvoer werd ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen. Zo bent u er zeker van dat de voeding de gezondheid van uw hond ten goede komt. Het merk biedt verschillende producten aan voor dieren met een medische aandoening. Denk hierbij aan allergieën, artritis en diabetes. Bovendien gaat 5 procent van de opbrengst van Specific hondenvoeding naar het goede doel. Zo draagt u met uw aankoop een steentje bij aan een betere wereld!

Specific hondenvoer: als u het beste voor uw hond wilt

Wilt u ook alleen het allerbeste voor uw hond? Kies dan voor Specific hondenvoeding. Dat bent u er zeker van dat uw huisdier aan niets ontbreekt. Zorg voor een sterke en vitale hond, met een prachtige vacht. Specific hondenvoer is er speciaal voor iedereen die alleen het best wil voor zijn hond.

Spaar punten en krijg korting op uw volgende aankoop

Als u Specific hondenvoeding in onze webshop bestelt, verzamelt u bij elke aankoop Petgammapunten. Hierdoor krijgt u een mooie korting op uw volgende bestelling. Daarnaast hebben we regelmatig acties op dit merk. Zo bespaart u nog meer op uw kwaliteitshondenvoeding. U betaalt uw bestelling altijd veilig via een van de betalingsmethodes, zoals iDeal, PayPal of Maestro. Heeft u nog vragen over Specific hondenvoeding of onze service? Stuur gerust een mailtje naar info@petgamma.com.

Spaar gratis Petgamma Punten die je kan inwisselen bij uw volgende bestellingen! PROFITEER SNEL
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Sitemap - © 2014 Petgamma - Alle rechten voorbehouden
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Gelieve het gebruik van cookies te aanvaarden.