Winkelwagen Geen producten

TWYDIL COMPETITION 1,5KG

TWYDIL COMPETITION 1,5KG
TWYDIL COMPETITION 1,5KG
0 Reviews | Review toevoegen

Twydil Competition, de beste voeding voor race- en werkpaarden. Bevordert het herstel van het lichaam na inspanningen

verwachte levertijd

1 - 2 dagen

€ 43,04
€ 33,39
Prijs per stuk

 

Het aantal Petgamma Punten dat u voor dit product ontvangt is 30
Aantal: 
Bestellen

Beschrijving

Twydil Competition versterkt je paard voor en na intense activiteit. Het biedt alle noodzakelijke ingrediënten om zijn huid en immuunsysteem te beschermen tegen externe bedreigingen en biedt de perfecte mix voor interne reparatie van spierweefsel, glucosespiegel en cellulair herstel. Bovendien verbetert het de hoefcondities en voorkomt alle mogelijke omstandigheden af ​​waardoor het paard niet in staat is om te presteren. Twydil Competition is de beste dagelijkse aanvulling om het maximale fysieke potentieel van uw paard te bereiken.

Voordelen

  • ✔ Verbetert de conditie van hoeven en vacht
  • ✔ Ondersteunt spierherstel
  • ✔ Perfect voor voor en na sportevenementen
  • ✔ Voor intense activiteit

Ingrediënten

14 vitaminen, 7 sporenelementen, 4 aminozuren en magnesium Deze samenstelling maakt het mogelijk de toevoer aan te passen aan de behoeften van elk paard, rekening houdend met hun voeding en werklast. Niet gelijktijdig gebruiken met andere producten die kobalt bevatten bij paarden die mogelijk worden gecontroleerd op doping.
Compositie

Verwachting

Twydil Competition zal na 3 weken gebruik in de bloedbaan herkenbaar zijn. Optimalisatie vereist 6 weken gebruik. De traceerbare hoeveelheden vitamines, sporenelementen en de visuele verbetering van de huid van uw paard zullen helpen bij de verdere ontwikkeling en het vergroten van hun potentieel.

Wetenschappelijke ontwikkeling

Kirschvink N, de Moffarts B, Lekeux P. Het evenwicht tussen oxidanten en antioxidanten bij paarden. Vet J. 2008 Aug; 177 (2): 178-91.

Kirschvink N, de Moffarts B, Farnir F, Pincemail J, Lekeux P. Onderzoek naar markeringen van bloed oxidant /antioxidant bij gezonde wedstrijdpaarden van verschillende rassen. Equine Vet J Suppl. 2006 Aug; (36): 239-44.

De Moffarts B, Kirschvink N, Art T, Pincemail J, Lekeux P. Effect van orale antioxidantensuppletie op de bloedantioxidantstatus bij getrainde volbloedpaarden. Vet J. 2005 Jan; 169 (1):. 65-74

Dagelijkse dosis Twydil Competition

Voedingsinstructies (maatlepel van 75 g binnenverpakking) Dagelijkse hoeveelheid die moet worden gemengd met de traditionele feed:
 

  Showjumper Dressuur Langeafstand Poney
Voorbereiding 50g 50g 37,5g 37,5g
Competitie 50g 50g 37,5g 37,5g
In rust 37,5 37,5 37,5g 20g

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Spaar gratis Petgamma Punten die je kan inwisselen bij uw volgende bestellingen! PROFITEER SNEL
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Sitemap - © 2014 Petgamma - Alle rechten voorbehouden
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Gelieve het gebruik van cookies te aanvaarden.