Adaptil Spray 60ml

€29,84 €22,54
Artikelnummer: 2814986
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Voordelen

  • ✔ Verspreidt feromonen die honden kalmeren en stress verminderen
  • ✔ Perfect om te gebruiken tijdens transport of op plaatsen zonder toegang tot een stopcontact
  • ✔ Een kalme hond is minder schadelijk voor zichzelf en voor anderen. Het effect is onmiddellijk en volledig natuurlijk

Adaptil Spray begeleidt uw hond naar een meer ontspannen toestand. De spray is gemakkelijk te gebruiken en geschikt om je hond te kalmeren op plaatsen waar ze niet lang zullen verblijven. Als u bijvoorbeeld met de auto op vakantie gaat, kunt u de auto sproeien om de angst van uw hond te verminderen, zodat hij zich gelukkig bij de rit kan voegen. Of tijdens een langer transport kunt u het in de reismand sproeien voordat u uw hond inlevert. Ten slotte kan het ook worden gebruikt tijdens luide festiviteiten, drukke bijeenkomsten of veterinaire bezoeken. Adaptil Spray , effectief, natuurlijk en gebruiksvriendelijk.

Voordat u dit product kunt kopen, moet u het volgende bevestigen: Uw huisdier is onderzocht door een dierenarts die op basis van zijn /haar diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat uw huisdier dit krijgt toegediend product, u zoekt naar veterinaire adice met betrekking tot het gebruik van dit product op zijn minst elke 6 maanden. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat u onmiddellijk een dierenarts wilt raadplegen als de toestand van uw huisdier op een of andere manier verslechtert terwijl u dit product gebruikt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen