Cavalor Perfomix 20kg

€25,45 €22,29
Artikelnummer: 2017249
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Cavalor Performix is ​​een wedstrijdvoer gemaakt voor prestatiegerichte paarden. De vezels in het mengsel zijn licht verteerbaar en hoogwaardige eiwitten leveren veel energie aan de spieren. Cavalor Performix voldoet ook aan het ideaal van Cavalor om voer te produceren dat dichter bij het traditionele voer van paarden in het wild blijft. Dat is de reden waarom Cavalor Performix luzerne, gerst en maïs, zemelen en andere zaden gebruikt om hun natuurlijke dieet na te bootsen. Hoewel de vezels in Performix worden behandeld om een ​​optimale verteerbaarheid te garanderen, verliezen ze niets van hun voedingswaarde. Ondertussen zorgen een pak essentiële vitamines en mineralen naast omega-3 vetzuren ervoor dat de darmflora gezond blijft en het immuunsysteem wordt versterkt. De vetzuren naast de calciummineralen versterken de botstructuur en houden de gewrichten soepel. Cavalor Performix, zeker de favoriet van het paard.

Voordelen

  • ✔ Handhaven van een gezonde darmflora
  • ✔ Ondersteuning van sterke gewrichten
  • ✔ Gemakkelijk verteerbaar

Ingrediënten

gerstvlokken /haver /tarwezemelen /lijnzaadschillen /geëxpandeerde maïs /geëxpandeerde gerst /suikerrietmelasse /maïszemelen /zonnebloemzaadvoer /lijnzaad /tarweklutenvoer /gerst /sojaolie /alfalfa /soja-voeder /fructo-oligosacchariden /natriumchloride /gebroken oliehoudende zaden /calciumcarbonaat /sojabonen rompen /speltzemelen /tarwe /maïsglutenvoer
Compositie

Dagelijkse dosis Cavalor Performix


Lever Cavalor Perfomix altijd in naast voldoende (minimum 5 kg) hooi en stro. Dagelijkse hoeveelheid per dier: licht werk - max. 500 g per 100 kg levend gewicht van middelgrote werkzaamheden - max. 700 g per 100 kg levend gewicht zwaar werk - max. 800 g per 100 kg levend gewicht. Het dagrantsoen hangt af van de prestaties, de variëteit en het ruwvoerrantsoen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen