Feliway Friends 3x48ml

€57,50 €44,99
Artikelnummer: 2030854
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Voordelen

  • ✔ Verspreidt feromonen die de spanning tussen katten verminderen en kalmeren
  • ✔ Staar- en blokkeergedrag verminderen
  • ✔ Geeft uw katten gemoedsrust en geniet samen van hun tijd in uw huis

Feliway Friends Vaporizer is een eenvoudig te gebruiken verdamper die je in het stopcontact steekt, net zoals een anti-mug verdamper. Feliway Friends Vaporizer geeft vervolgens gestaag feromonen vrij die je kat kalmeren en helpt in het bijzonder om conflictsituaties tussen 2 of meer katten te verminderen. Soms worden katten erg territoriaal en laten ze de aanwezigheid van een andere kat in huis niet toe. Dit veroorzaakt veel ongemakkelijke ontmoetingen en een verhoogd stressniveau voor beide katten. Dankzij de verspreiding van feromonen hebben beide katten gemoedsrust en stoppen ze elkaar te staren, te blokkeren of aan te vallen. Met Feliway Friends breng je terug vrede in je huis.

Dit product bevat 3 hervulbare containers van Feliway Friends. Zorg ervoor dat je de Feliway Friends al hebt aangekocht voordat je de navullingen koopt!

Voordat u dit product kunt kopen, moet u het volgende bevestigen: Uw huisdier is onderzocht door een dierenarts die op basis van zijn /haar diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat uw huisdier dit krijgt toegediend product, u zoekt naar veterinaire adice met betrekking tot het gebruik van dit product op zijn minst elke 6 maanden. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat u onmiddellijk een dierenarts wilt raadplegen als de toestand van uw huisdier op een of andere manier verslechtert terwijl u dit product gebruikt.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen