Hill's Prescription Diet T/d Kat 1,5kg

€25,00 €19,01
Artikelnummer: 8688M
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Sommige katten kunnen lijden als hun tanden beginnen te degraderen door ondervoeding, gebrekkige mondhygiëne of erfelijke factoren. Hill's Prescription Diet t/d voor katten is een unieke mix van ingrediënten die zijn ontworpen om tandsteen, plaque en andere tandheelkundige aandoeningen te bestrijden. De brok is ontworpen met een specifiek gehalte aan uitgelijnde vezels die de tanden lichtjes schrapen tijdens het passeren. Dit maakt het een gemakkelijk toepasbare oplossing voor een moeilijk probleem. Tandenpoetsen is een vrij zware klus bij katten, dus het is een aangename verrassing om ze schoon te kunnen maken terwijl ze eten. Hill's Prescription Diet t/d komt ook met veel andere voedingsstoffen die van vitaal belang zijn voor een gezond onderhoud van het hele lichaam. Antioxidanten vechten tegen vrije radicalen om gevaarlijke moleculen te voorkomen die mogelijk kanker kunnen bevatten. Een mix van vitamines en mineralen vult essentiele voedingsstoffen aan die tijdens een drukke dag worden verbruikt terwijl bèta-caroteen zorgt voor een goed functionerend cardiovasculair systeem. Hill's Prescription Diet t/d voor katten lost niet alleen eventuele tandproblemen op die uw kat kan hebben, het verbetert de gezondheid van uw kat opmerkelijk op elke andere plausibele manier.

Voordelen

  • ✔ Verwijdert vlekken en stukjes voedsel op de tanden
  • ✔ Verhoog mondhygiëne
  • ✔ Houdt de urinewegen in goede conditie
  • ✔ Tartaaropbouw stoppen
  • ✔ Rijk aan antioxidanten om vrije radicalen te neutraliseren

Ingrediënten

Kip: kip (40%) en kalkoenmeel, brouwersrijst, maïs, maïsglutenmeel, cellulose, dierlijk vet, mineralen, digestaat, sojaolie, taurine, vitamines, sporenelementen en bèta caroteen. Met een natuurlijke antioxidant (gemengde tocoferolen).

Analytische componenten

Nutrient Droge materie 1
%
Protein 34.7
Vet 16.3
Ruwe celstof 7.9
Koolhydraten (NFE) 35,1
Calcium 0,95
Phospohorus 0,77
Natrium 0,38
Kalium 0,79
Magnesium 0.072
Taurine 0,20
Vitamine C 85 ppm
Vitamine E 598 IE /kg
Omega-3-vetzuren 0,27
Omega-6-vetzuren 3,25
Ruwe as 6.0
Bèta-caroteen 3,49 ppm
Vitamine A 5138 IU /kg
Vitamine D 486 IU /kg

Daily Dose Hill's Prescription Diet t/d Mini

Lichaamsgewicht (kg) Droge grammen
2 35 - 45
3 45 - 65
4 55 - 80
5 65 - 95
6 75 - 105
7 + 14 per kg

Indien u overgaat tot aankoop van dit product, gaat u akkoord met de volgende punten: Uw huisdier werd onderzocht door een dierenarts, welke op basis van zijn diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. U heeft begrepen en bent akkoord dat u minstens om de 6 maanden het advies dient in te winnen van uw dierenarts met betrekking tot het gebruik van dit product door uw huisdier. U heeft begrepen en bent akkoord dat, indien de toestand van uw huisdier op enige manier zou verslechteren, u onmiddellijk het advies van uw dierenarts dient in te winnen.Prescription Diet t/d Feline draagt bij tot een optimale mondhygi‘ne.Wetenschappelijk bewezen afremmend effect op de ontwikkeling van tandsteen, tandplak en verkleuring. Bevat uitgelijnde vezels in een speciale vezelmatrix, waardoor de tanden als het ware worden gepoetst tijdens het kauwen. Helpt de urinewegen gezond te houden.Ingredi‘nten: Kippen- en kalkoenenmeel, gemalen ma•s, gemalen rijst, ma•sglutenmeel, cellulose, dierlijk vet, plantaardige olie, eiwithydrolysaat, kaliumchloride, calciumsulfaat, zout, DL-methionine, dicalciumfosfaat, taurine. Bevat door de EG toegestane antioxidanten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen