Hill's Prescription Diet Z/d Ultra Allergen-free Hond 12x370gr

€54,57 €39,99
Artikelnummer: 2036045
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

De serie Hill's Prescription Diet is gebaseerd op grootschalige onderzoeken van dierenartsen om de absoluut beste oplossingen te vinden voor enkele veel voorkomende problemen bij huisdieren. Hill's Prescription Diet z/d Ultra Allergen Free is een mondvol maar het biedt precies wat het adverteert. Een allergeenvrij compleet dieetvoedsel dat eventuele spijsverteringsstoornissen en de daaruit voortvloeiende huidafwijkingen zal verminderen.

Ten eerste wordt de wortel van het probleem aangepakt door het mengsel. Het lichaam van bepaalde honden reageert slecht op verschillende bronnen van onverwerkte eiwitten of koolhydraten. Hill's z/d gebruikt alleen sterk gehydrolyseerde kipproteïnen om het risico op allergische reacties te minimaliseren. Door het eiwit te hydrolyseren, worden ze gemakkelijker verteerbaar in het gastro-enterische systeem van uw huisdier. Bovendien, omdat het de enige bron van eiwitten is, kunt u er zeker van zijn dat het van de hoogste kwaliteit is om de essentiële voedingsstoffen te leveren die uw hond nodig heeft. Spijsverteringsstoornissen zijn vaak een toegangspoort tot veel huidaandoeningen die anders niet zouden ontstaan. Dus Hill's z/d stopt het probleem in de kern, waardoor huidproblemen op deze manier worden verlicht. Maar Hill's z/d is een compleet voedingsvoedsel, dus in het mengsel is ruimte voor vetzuren en natuurlijke oliën en mineralen die de huid en vacht zijn glanzende uitstraling geven.

Hill's Prescription Diet z/d Ultra Allergen Free houdt uw hond actief, stabiel, gezond en zonder problemen die voorkomen had kunnen worden door de juiste voeding te gebruiken. Hill's houdt u en uw hond gerust. ​​

Voordelen

  • ✔ Complete dieetvoeding
  • ✔ Beta-caroteen bevordert een gezond cardiovasculair systeem
  • ✔ Hypoallergeen, met gebruik van de minst belastende eiwitten en koolhydratenbronnen
  • ✔ Bevordert een gezonde darmflora

Ingrediënten

Origineel: gehydrolyseerde kippenlever, maïszetmeel, cellulose, sojaolie, mineralen, sporenelementen, vitamines, taurine.

Analytische componenten                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Nutrient Droge materie 1
%
Ruw eiwit 20,0
Ruw vet 14,1
Raw Food Fibre (ruwe cellulose) 5.0
Koolhydraten (ENA) 56.2
Calcium 0,71
Fosfor 0,54
Natrium 0,31
kalium- 0,79
Magnesium 0073
L-carnitine 20,6 ppm
Vitamine C 257 ppm
Vitamine E 859 IU /kg
Omega-3 vetzuren 0,50
Omega-6 vetzuren 4,45
Minerale kwestie 4.7
Bèta-caroteen 6,12 ppm
Vitamine A 61535 IE /kg
Vitamine D 1459 IU /kg

Dagelijkse dosis Hill's Prescription Diet z/d Ultra Allergen Free

Voederhandleiding

Gewicht (kg) vakken 370 g
2.5 1/2 - 3/4
5 1 - 1 1/4
10 1 1/2 - 2
20 2 1/2 - 3 1/2
30 3 1/2 - 4 3/4
40 4 1/4 - 6
50 5 - 7
60 + 0,1 per kg

Handleiding voor een gemengde voeding ( droog en nat)

 

Lichaamsgewicht (kg) Blikjes 370 g Droge mateire
2.5 1/2 15
5 1/2 55
10 1 75
20 1 195
30 2 205
40 2 300
50 2 390
60 + 2 8 per kg

Voordat u dit product kunt kopen, moet u het volgende bevestigen:

Uw huisdier is onderzocht door een dierenarts die op basis van zijn /haar diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen
U begrijpt en gaat ermee akkoord dat, terwijl uw huisdier dit product krijgt, u op zijn minst om de zes maanden naar de dierenarts luistert over het gebruik van dit product.
U begrijpt en gaat ermee akkoord dat u onmiddellijk een diergeneeskundig advies inwint als de toestand van uw huisdier op een of andere manier verslechtert terwijl u dit product gebruikt.

Indien u overgaat tot aankoop van dit product, gaat u akkoord met de volgende punten: Uw huisdier werd onderzocht door een dierenarts, welke op basis van zijn diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. U heeft begrepen en bent akkoord dat u minstens om de 6 maanden het advies dient in te winnen van uw dierenarts met betrekking tot het gebruik van dit product door uw huisdier. U heeft begrepen en bent akkoord dat, indien de toestand van uw huisdier op enige manier zou verslechteren, u onmiddellijk het advies van uw dierenarts dient in te winnen.Prescription Diet z/d ULTRA Allergen-Free Canine is wetenschappelijk bewezen voedselovergevoeligheid bij honden op een betrouwbare manier vast te stellen en hun huid- en maagdarmsymptomen te verbeteren.Helpt allergische reacties op voeding tot een minimum te beperken. De unieke gehydroliseerde formule biedt een veilige oplossing voor vrijwel elke voedselallergie. Helpt de huid en de vacht te voeden, omdat het is samengesteld met hoge gehalten aan essenti‘le vetzuren.Ingredi‘nten: Ma•szetmeel, kippenleverhydrolysaat, plantaardige olie, cellulose, dicalciumfosfaat, calciumcarbonaat, kaliumchloride, zout, DL-methionine, taurine, vitaminen en sporenelementen. Bevat door de EG toegestaan antioxidant.

 
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen