Primeval Paard Gelatinaat 5kg

€261,95 €188,79
Artikelnummer: 9939
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Paarden zijn zeer actieve dieren. Sommige sportpaarden trainen al jaren intens, terwijl anderen vrij rondlopen op open vlaktes. Wat ze echter allemaal gemeen hebben, is de neiging om gewrichtsproblemen te ontwikkelen. Door hun houding zijn hun gewrichten een uiterst vitaal onderdeel van hun mobiliteit en worden ze gedurende hun hele leven permanent getest. Daarom is Primeval Gelatinaat vervaardigd met het gepatenteerde collageenhydrolysaat Fortigel dat de gewrichten soepel houdt. Het collageenhydrolysaat naast de mineralen en het collageen type II bieden essentiële bouwstenen om de gewrichten door hun jaren heen te beschermen en te onderhouden. Primeval Gelatinaat stelt je paard in staat om tot het laatste jaar van een mobiel leven te genieten.

Voordelen

  • ✔ Gewrichten versterken
  • ✔ Kraakbeen herstellen en regenereren
  • ✔ Vecht tegen bacteriën die kraakbeen afbreken

Ingrediënten

collageenhydrolysaat, mineralen, aroma, collageen type II.

Analytische componenten

ruw eiwit 64%, ruwe celstof 0%, ruw vet 0%, ruwe as 10%, natrium 0%

Daily Dose Primeval Gelatinaat

- Preventief voor (sport) paarden, oudere paarden, fokmerries, drachtige merries (tenminste de laatste drie maanden van de dracht), veulens die groeien, binnenkomen, twenters en hengsten:

meng een maatlepel van 22,5 gram tweemaal daags met het voedsel (stukjes, wortels of kwijl).
- Voor paarden en pony's tot 450 kg:
één maatlepel van 22,5 gram eenmaal daags.

Om blessures aan pezen, gewrichtsbanden of gewrichten te ondersteunen, wordt het aanbevolen om de aangegeven dosering te verdubbelen of raadpleegt u uw dierenarts.

Meng met water of olie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen