Primeval Paard Super Multi Compleet 420gr

€55,64 €44,45
Artikelnummer: P3142
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Primeval Super Multi Complete is een multifunctioneel supplement voor paarden van alle leeftijden. Het heeft 29 verschillende actieve ingrediënten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze gunstig zijn voor de gezondheid van uw paard in de juiste dosering. Verder zijn de vitaminen en mineralen in het mengsel gechelateerd, wat betekent dat ze gemakkelijker te verteren zijn, waardoor het spijsverteringskanaal minder wordt belast.
Primeval Super Multi Complete is gemaakt op basis van alfalfapoeder dat zeer goed verteerbaar is en zich dichter bij hun natuurlijke voeding bevindt. Alfalfa is rijk aan essentiële voedingsstoffen en de favoriet van elk paard!

Primeval Super Multi Complete kan ook worden gebruikt voor paarden die herstellen van een operatie. Het gebruik is echter veel diverser dan dat. Jonge veulens kunnen ondersteund worden in hun snelle groei, prestatiegerichte paarden kunnen extra inspanningen leveren dankzij het uitgebalanceerde dieet, enz. Een complete en uitgebalanceerde voeding is van vitaal belang voor elk paard op elke leeftijd. Primeval Super Multi Complete voegt iets toe dat ontbrak in de dagelijkse maaltijd in een smakelijk en organisch mengsel om een ​​gezond en sterk paard te garanderen.

Voordelen

  • ✔ 29 actieve ingrediënten
  • ✔ Gechelateerde vitaminen en mineralen
  • ✔ Herstelvoer
  • ✔ Trainingvoedsel /Tijdens voorbereiding op competitie
  • ✔ Er zijn enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt

Ingrediënten

Analytische componenten

Calcium, kobalt, fosfor, ijzer, jodium, kalium, koper, magnesium, mangaan, selenium, zink, vitamine A, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5, vitamine B6, vitamine B12, biotine, choline, Foliumzuur, Vitamine C, Vitamine D, Vitamine E, Vitamine K, L-Lysine, L-Methionine, D-Ribose, Luzerne-kruid, Cichorei vezels, Gerstegras

Dagelijkse Dosis Primeval Super Multi Complete

Voor de dagelijkse aanvulling op het dieet: voeg een schep per dag toe aan het dieet.
Voor herstel na ziekte: voeg 2 tot 3 scheppen toe aan de feed.
Voor veulens is een halve schep per dag voldoende ..

0 sterren op basis van 0 beoordelingen