Royal Canin Sensitivity Control Kat Kip 12x85gr

€22,45 €15,62
Artikelnummer: 2033409
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Voordelen

  • ✔ Unieke eiwitbron om het risico op eiwitintolerantie te verkleinen
  • ✔ Unieke bron van koolhydraten om het risico op koolhydraatintolerantie te verkleinen
  • ✔ Hoogwaardige en licht verteerbare bronnen worden gebruikt om de belasting van het spijsverteringsstelsel te verlichten
  • ✔ Heerlijke kip-smaak verleidt elke kat

Royal Canin Sensitivity Control met kip is een geweldig alternatief voor natvoer voor alle katten met een hogere intolerantie ten aanzien van bepaalde eiwit- en koolhydraatbronnen . Royal Canin Sensitivity Control zorgt voor een maximale opname van alle essentiële voedingsstoffen en voorkomt vervelende neveneffecten.

Ingrediënten

Bijproducten van pluimvee, kippenvlees, rijstmeel, geraffineerde zonnebloemolie, cellulosepoeder, mineralen, visolie, fructo-oligosacchariden, gekarameliseerde suikers, goudsbloemextract (bron van luteïne). Geselecteerde eiwitbron: kip (38%). Geselecteerde bron van koolhydraten: rijst (4%).  

Analytische componenten

Ruwe as: 1,5%. Ruwe celstof: 0,9%. Ruwe-olievetten: 0%. Vocht: 79.6%. Eiwit: 7,1%.

Voordat u dit product kunt kopen, moet u het volgende bevestigen: Uw huisdier is onderzocht door een dierenarts die op basis van zijn /haar diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat uw huisdier dit krijgt toegediend product, u zoekt naar veterinaire adice met betrekking tot het gebruik van dit product op zijn minst elke 6 maanden. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat u onmiddellijk een dierenarts wilt raadplegen als de toestand van uw huisdier op een of andere manier verslechtert terwijl u dit product gebruikt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen