Royal Canin Skin Care Small Hond 2kg

€28,60 €19,14
Artikelnummer: 4220151
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Voordelen

  • ✔ Speciale formulering van omega-3-vetzuren die een gezonde huid bevorderen
  • ✔ Vrij van allergene voedingsstoffen om huidbeschadigende effecten te voorkomen
  • ✔ Toevoeging van prebiotica die het microbioom in de darm reguleren en bevorderen zodat gezonde darmbacteriën gedijen
  • ✔ Gemakkelijk verteerbare inhoud met een gecontroleerd evenwicht voor de beste zorg

Royal Canin Skin Care Small is een speciaal dieetvoer voor kleine honden dat rekening houdt met de algemene omstandigheden van kleinere honden en streeft naar ook hun huidconditie verbeteren. Op deze manier is Royal Canin Skin Care Small een compleet voedsel dat veel antioxidanten bevat om vrije radicalen te neutraliseren. Het maakt ook gebruik van licht verteerbare voedingsstoffen om hun spijsverteringsstelsel te verlichten en allergische reacties te voorkomen. Royal Canin Skin Care Small maakt ook gebruik van omega-3-vetzuren om een ​​sterke en gezonde huid te bieden die goed is beschermd tegen innerlijke en uiterlijke bedreigingen voor de gezondheid. Royal Canin Skin Care Small , de logische keuze.   

Ingrediënten

  Maïs, tarwegluten *, rijst, tapioca, dierlijke vetten, maïsgluten, mineralen, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, cichoreipulp, sojaolie, visolie, lijnzaad, fructo-oligo-sacchariden, mono- en diglyceriden van veresterde palmitine- en stearinezuren met citroenzuur, bernagieolie, goudsbloemextract (bron van luteïne). * L.I.P .: eiwit gekozen vanwege zijn zeer hoge verteerbaarheid  

Analytische componenten

Ruwe as: 6,1%. Ruwe celstof: 1,3%. Ruwe-olievetten: 0%. Vocht: 0%. Eiwit: 25%.

Voordat u dit product kunt kopen, moet u het volgende bevestigen: Uw huisdier is onderzocht door een dierenarts die op basis van zijn /haar diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat uw huisdier dit krijgt toegediend product, u zoekt naar veterinaire adice met betrekking tot het gebruik van dit product op zijn minst elke 6 maanden. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat u onmiddellijk een diergeneeskundig advies inwint als de toestand van uw huisdier op een of andere manier verslechtert terwijl u dit product gebruikt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen