Royal Canin Urinary S/o Kat 7kg

€97,30 €63,72
Artikelnummer: 26-A5L5-UHAE
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Voordelen

  • ✔ Laag purinegehalte om de kansen op uraatkristalformaties te verkleinen
  • ✔ Verzuring van de urine voorkomt kristalvorming in de urinewegen, waardoor de toevoer van eventuele vormende nierstenen wordt gestopt
  • ✔ Een verdunnende werking op de urine waardoor eventuele resterende mineralen in het proces terechtkomen
  • ✔ Lage purinegehalte voorkomt ook schade aan gewrichten en nieren
  • ✔ Laag magnesiumgehalte, een sleutelcomponent in het proces van nierstenenvorming

Royal Canin Urinary S/O is ontwikkeld om katten met uraatkristallen te helpen en het terugkeren van deze nierstenen te stoppen. Royal Canin Urinary S/O maakt gebruik van een mengsel dat weinig magnesium bevat, een belangrijke component in het proces van het vormen van nierstenen, evenals eiwitten met een laag purinegehalte om te voorkomen dat uraatkristallen zich ophopen in hun lichamen. Ondertussen wordt de urine verdund om alle overtollige mineralen die zich aan de urinewegen hebben vastgezet te overstromen. Tenslotte wordt de urine aangezuurd om ervoor te zorgen dat eventuele resterende mineralen effectief worden opgelost. Voer Royal Canin Urinary S/O 5 tot 12 weken om getuige te zijn van het genezende effect op uw kat. Laat uw kat het toproofdier (of gezond huisdier) zijn dat die wil zijn zonder medische problemen te hebben die gemakkelijk kunnen worden opgelost met een dieetverandering. Gebruik Royal Canin Urinary S/O om uw kat tevreden en gezond te houden.

Ingrediënten

Rijst, maïsmeel, tarwemeel, dierlijke vetten, eipoeder, tarwegluten *, maïsgluten, mineralen, plantaardige vezels, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, Bernagie-olie, Tagetes (Afrikaans) extract (bron van luteïne) * LIP.: Hoogwaardige eiwitten die goed verteerbaar zijn.

Additieven

Vitamine A (IE /kg) 30.000, Vitamine D3 (IE /kg) 800, E1 (ijzer) (mg /kg) 63, E2 (jodium) (mg /kg) 5,3, E4 (koper) (mg /kg) 14, E5 (mangaan) (mg /kg) 66, E6 (zink) (mg /kg) 147, E8 (selenium) (mg /kg) 0,16,

Analytische componenten

Dagelijkse dosis Royal Canin Urinary S/O

Voordat u dit product kunt kopen, moet u het volgende bevestigen: Uw huisdier is onderzocht door een dierenarts die op basis van zijn /haar diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat uw huisdier dit krijgt toegediend product, u zoekt naar veterinaire adice met betrekking tot het gebruik van dit product op zijn minst elke 6 maanden. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat u onmiddellijk een diergeneeskundig advies inwint als de toestand van uw huisdier op een of andere manier verslechtert terwijl u dit product gebruikt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen