Trm Vita-e-plus 10kg

€304,46 €266,77
Artikelnummer: JVH66
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

TRM Vita-E-Plus is een aanvullend voeder voor paarden. Het verbetert de prestaties en vruchtbaarheid door het antioxidatieve vermogen van vitamine B1, B2, C en E en selenium in combinatie met lysine te gebruiken. Deze natuurlijke antioxidanten zijn ontworpen om vrije radicalen in het lichaam af te weren die ernstige schade aan het lichaam kunnen veroorzaken als ze alleen worden gelaten. Ten eerste voorkomen de antioxidanten in TRM Vita-E-Plus dat de vrije radicalen zich ophopen in spierweefsel na een intense prestatie. Wat volgt is dat de fokmerrie of hengst minder snel vermoeid raakt. Dit verbetert de prestaties en zet aan tot paren.Verder is het voer voldoende om aan een drachtige fokmerrie te geven. De essentiële aminozuren in combinatie met de hiervoor genoemde vitamines en mineralen zorgen voor een stevige basis voor jonge veulens om sterk en snel te groeien.

Voordelen

  • ✔ Zorgt voor gezonde, gesterkte veulens
  • ✔ Antioxidantvitaminen stimuleren fokgedrag
  • ✔ Versterkt het immuunsysteem

Ingrediënten

  In dit overzicht van technische specificaties wordt de technische analyse van de componenten weergegeven, evenals de voorkeursdoses en een artikel over de effecten van TRM Vita-E-Plus op paarden.   

Technische specificaties

Dagelijkse dosis TRM Vita-E-Plus

Paarden in training: voed 50g per dag. Fokmerries & hengsten: voer 50g per dag. Zuigelingen en jaarlingen: voer 50g om de dag.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen