Twydil Electrolytes 5kg

€75,30 €58,59
Artikelnummer: 6181
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Na een intense inspanning zweten paarden veel, net zoals mensen dat zouden doen. Evenzo, om het paard zo goed mogelijk tegemoet te komen, kan een aangepast supplementair voedsel wonderen doen om de uitgeputte brandstof aan te vullen. Deze brandstof komt in de vorm van elektrolyten, H2O en eiwitten. Bovendien zit de meest voorkomende maaltijd na een training vol met glucose, waardoor de insuline in het paard het teveel aan suiker neutraliseert, wat resulteert in een uitgeput paard. In plaats daarvan herstelt Twydil Electrolytes de verspilde elektrolyten, stimuleert de waterinname en zorgt voor spierontspanning om schade te voorkomen. Voeg een fatsoenlijke eiwitbron en een uitgebalanceerde hoeveelheid glucose aan de maaltijd toe en uw paard zal worden uitgerust om zijn lichaam volledig te herstellen en met de volgende training te beginnen. Twydil Electrolytes is beschikbaar in de vorm van mondspuiten of in emmers.

Voordelen

  • ✔ Vervangen van elektrolyten
  • ✔ Spierontspanning
  • ✔ Stimuleert de waterinname
  • ✔ Balanceert insulinepiek

Ingrediënten

natrium, chloriden, kalium, fosfor, calcium, magnesium, palatinose
Compositie

Verwachting

Twydil Electrolytes wordt onmiddellijk van kracht. Na 7 dagen is het effect geoptimaliseerd en moet het duidelijk zichtbaar zijn.

Wetenschappelijke ontwikkeling

Peer-reviewed studie Tweede studie Derde studie

Dagelijkse dosis Twydil Electrolytes

Voedingsinstructies 40 g per dag bij het trainen bij temperaturen onder de 20 ° C; 60 g per dag bij het trainen tussen 20°C en 25°C
80 g per dag vanaf 25°C
De juiste dosering kan worden berekend op basis van het gewicht van de paarden vóór en na de training.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen