Twydil Growing 3kg

€87,50 €61,98
Artikelnummer: 10237
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Twydil Growing is de vrucht van de gecombineerde kracht van paardeneigenaars en wetenschappers die proberen een supplement te ontwikkelen dat de groei van het veulen bevordert. Twydil Growing heeft 14 vitaminen en 7 sporenelementen om de spierondersteuning te verbeteren. Op deze manier zal uw paard voldoende voorbereid zijn op toekomstige inspanningen op het gebied van sport en atletiek.

Voordelen

  • ✔ Ingrediënten van hoge kwaliteit
  • ✔ Verbeterde hoefcondities
  • ✔ Vermijd besmettelijke spijsverteringsstoornissen

Ingrediënten

14 vitaminen, 7 sporenelementen in een gevarieerde vorm, synthetische aminozuren en collageenfractie, magnesium, prebiotica, probiotica in optimale concentratie. De gecombineerde toepassing van TWYDIL GROWING en TWYDIL  PMC wordt voorgesteld.
SAMENSTELLING

Wetenschappelijke ontwikkeling

De effecten van het gebruik van Twydil Growing zijn gedocumenteerd en gepubliceerd in het HPH wetenschappelijke tijdschrift van '06 /07. Twydil Growing is bewezen dat de ingrediënten door het lichaam worden verspreid om ervoor te zorgen dat elk ingrediënt op de gewenste bestemming aankomt. Het effect is waarneembaar na een periode van slechts 3 weken. Na 6 weken gebruik wordt het maximale effect bereikt. Studies hebben aangetoond dat de beste resultaten optreden als Twydil Growing wordt gebruikt in combinatie met Twydil PMC .
Wetenschappelijke documentatie

Dagelijkse dosis Twydil Growing

0 sterren op basis van 0 beoordelingen