Twydil Protect Plus 1x60gr

€7,37 €5,87
Artikelnummer: 856
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Normaal voeder voor paarden is ontworpen om van toepassing te zijn op alle paarden. Dit betekent dat veel voedingsstoffen die in het voer aanwezig zijn, worden uitgebalanceerd om ervoor te zorgen dat geen paard nadelige effecten door het mengsel krijgt wegens intoleranties. Dit kan echter leiden tot een tekort aan specifieke voedingsstoffen in individuele paarden die een persoonlijkere benadering nodig hebben. Twydil Protect Plus is ontworpen om adequate aanvulling te bieden en ervoor te zorgen dat er geen excessen worden gecreëerd. Verder draagt ​​ Twydil Protect Plus bij aan een gezond, vruchtbaar lichaam dat hormonaal en oxidatief in balans is. Vrije radicalen worden geneutraliseerd en antioxidanten zorgen voor een veerkrachtige, sterke huid. Dankzij de werking van de antioxidanten op cellulair niveau zijn de spieren beter uitgerust om spanning te verdragen tijdens wedstrijden. Dit maakt Twydil Protect Plus de ideale aanvulling voor het begin van een competitie. Een goed doordacht supplement voor paarden die een beetje extra kunnen gebruiken.

Voordelen

  • ✔ Ondersteunt vruchtbaarheid
  • ✔ Oxidatieve balans
  • ✔ Voorbereiding voedsel voor wedstrijden
  • ✔ Versterkt spieren

Ingrediënten

Gebalanceerde combinatie van antioxidanten (vitamine C, E en beta-caroteen en zink), L-carnitine, glutathione precursors, palatinose, vertakte aminozuren en andere essentiële vitaminen en mineralen
Compositie

Wetenschappelijke ontwikkeling

Verschillende studies zijn uitgevoerd om de waarde van Twydil Protect Plus te testen en hebben een positief effect van het mengsel op de gemeten parameters.
Wetenschappelijk onderzoek Tweede onderzoek Derde onderzoek

Verwachting en gebruik

Twydil Protect Plus 's effecten zijn merkbaar binnen 4 dagen na gebruik. Na 10 dagen heeft Twydil Protect Plus meer dan voldoende tijd gehad om de stabiliteit van een normaal paard te verbeteren. Voor duurpaarden zal het optimale effect zichtbaar zijn na 1 maand gebruik. Het wordt aanbevolen om Twydil Protect Plus te combineren met Twydil Electrolytes om de beste zorg voor uw paard te bieden.

Dagelijkse dosis Twydil Protect Plus

Voedingsinstructies Meng 1 zakje per dag (bij voorkeur 's avonds) met de gebruikelijke voeding gedurende minimaal 10 dagen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheden niet overschrijden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen