Twydil Vigorade 50gr

€8,75 €6,83
Artikelnummer: 1667
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Twydil Vigorade is het ideale voorbereidingsvoedsel voor prestatiepaarden. Het geeft de paarden de extra energie die ze nodig hebben om net dat beetje extra te doen. Bovendien helpt het mengsel Twydil Vigorade hun lichaam om hun spieren te ontgiften, wat spanning en vermoeidheid in hun spieren vermindert. Dit effect heeft grote invloed op hun prestaties. Ter voorbereiding op een wedstrijd kan Twydil Vigorade worden gebruikt in combinatie met Twydil Hippacan C om een ​​goed gefundeerde aanvullende maaltijd te bieden voor elk performancepaard om hun lichaam optimaal te laten presteren staat. Twydil Vigorade , een wetenschappelijk antwoord op een fysiek vraagstuk.

Voordelen

  • ✔ Voorbereiding te gebruiken voor concurrentie
  • ✔ Extra energie voor een optimale fysieke conditie
  • ✔ Ontgiften van de spieren voor minder verzuring

Ingrediënten

10 vitamines, 7 sporenelementen, palatinose, Extracten van Ananas comosus en prebiotica
Compositie

Wetenschappelijke ontwikkeling

Wetenschappelijk onderzoek Vervolgstudie

Verwachting

Twydil Vigorade werkt na 7 dagen. Dit effect zal na 10 dagen worden geoptimaliseerd. Het wordt aanbevolen om Twydil Vigorade te combineren met Twydil Hippacan C voor een solide aanvulling voor wedstrijden.

Daily Dose Twydil Vigorade

Voedingsinstructies Meng 1 zakje van 50 g per dag tot het normale rantsoen gedurende minimaal 10 dagen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheden niet overschrijden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen