Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Virbac Virbac Hpm Hond Digestive Support G1 12kg

Virbac Hpm Hond Digestive Support G1 12kg

€107,56 €75,56 Incl. btw

Virbac Digestive Support G1 is een speciaal voer voor honden met maagproblemen

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

Beschrijving

Virbac Digestive Support G1 voor honden is vervaardigd om honden met een gevoelig spijsverteringsstelsel te helpen en problemen door ondervoeding op te lossen. Sommige honden kunnen niet omgaan met specifieke ingrediënten die veel voorkomen bij normaal hondenvoer. Dit kan resulteren in veel medische aandoeningen als  blijven. Virbac Digestive Support G1 is een speciaal mengsel om de darmbalans te herstellen en uw hond weer zorgeloos te laten genieten.

Voordelen        

  • ✔ Herstelt het spijsverteringsstelse 
  • ✔ Acute intestinale absorptiestoornissen zijn verminderd. 
  • ✔ Gemakkelijk verteerbaar
  • ✔ Lage allergeenformulering

Ingrediënten

Varkensvlees en gevogelte gedehydrateerde eiwitten *, rijst *, dierlijk vet, lignocellulose, gehydrolyseerd eiwit van varkensvlees en gevogelte, aardappelzetmeel, minerale zouten, bietenpulp, visolie *, psylliumvezels, fructo-oligosacchariden, gistnucleotiden, bèta-glucaan van gist, butyraatzouten , gepasteuriseerde Lactobacillus acidophilus. * goed verteerbare ingrediënten     

Analytische componenten

als droge stof (%)

Protein 34% Dik 22% As 6,5% Ruwe vezel 6% Totale voedingsvezels 11% Stijfsel 17% Calcium 0,9% Fosfor 0,8% Natrium 0,6% Kalium 0,8% Omega-6-vetzuren 2,7% Omega-3 vetzuren 0,9% EPA + DHA 0,4% Vitamine B12 (colobamin) (mg /kg) 0,104 Key Nutrient Values: Metaboliseerbare energie (kcal /100 g) 385 Gemeten metaboliseerbare energie (kcal /100 g) 411 Eiwitverteerbaarheid (in vivo;%) 85 Vetverteerbaarheid (in vivo;%) 97 Energie uit eiwit (%) 31 Energie uit vet (%) 49 Energie van NFE (%) 20 Proteïne-tot-calorieverhouding (g /Mcal) 88 Specifieke ingrediënten /additieven: sepioliet 0,5% Lactobacilius 7 mg /kg butyraat 300 mg /kg nucleotiden 560 mg /kg Beta Glucan 500 mg /kg

Dagelijkse dosis Virbac Digestive Support G1                                                                                                                                                  

Lichaamsgewicht (kg) Dagelijkse verhouding (g /dag)
Overgewicht Normaal * Herstel /ondergewicht
3 65 85 100
5 95 115 140
8 125 160 190
10 150 185 220
15 195 240 290
20 235 295 350
25 275 340 410
30 310 385 460
40 375 465 560
60 490 610 735
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »