Virbac Hpm Kat Kidney Support K1 1,5kg

€21,24 €15,93
Artikelnummer: 2029907
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Sommige katten hebben last van slecht presterende nieren en / of onvoldoende leverfunctie. Met de verkeerde voeding draagt ​​dit bij tot lange en moeilijke spijsverteringsperioden waar voedingsstoffen niet goed uit hun voedsel worden ontgonnen, wat resulteert in ondervoeding. Deze periodes komen vaak hand in hand met kleine ongemakken voor uw kat. Virbac HPM Kidney Support zal uw kat voorzien van een voedzame en heerlijke dieetmaaltijd die licht verteerbaar en laag in fosfor is, zodat uw kat geen problemen heeft om hem te verteren. Bovendien worden de gebruikte eiwitten uitgekozen op basis van hun verteerbaarheid. Je kat zal het eten niet meer schuwen en kan nu eindelijk de energie van haar eten gebruiken.

Voordelen

  • ✔ Hoog energieniveau verpakt in kleine brokken         
  • ✔ Juist gebruik van eiwitten om het spijsverteringsstelsel te ontlasten
  • ✔ Laag in fosfor         
  • ✔ Gemakkelijk verteerbaar

Ingrediënten

Gedehydreerd varkenseiwit *, rijst, dierlijk vet, hele erwt, aardappelzetmeel, aardappeleiwit *, minerale zouten, gehydrolyseerd eiwit van varkensvlees en gevogelte *, lignocellulose, bietenpulp, lijnzaad, visolie, fructo-oligosacchariden, chitosan, artisjok bladeren extract, gepasteuriseerde Lactobacillus acidophilus. * eiwitbronnen VETERINAIR HPM ™ bevat geen kunstmatige kleuren of smaken.     

Analytische componenten

als droge stof (%)

Protein 30% Dik 21% As 6% Ruwe vezel 4% Totale voedingsvezels 10% Koolhydraten (NFE) 33,5% Stijfsel 2% Calcium 0,9% Fosfor 0,45% Natrium 0,4% Kalium 0,8% Omega-6-vetzuren 3,5% Omega-3 vetzuren 1,1% EPA + DHA 0,4% Key Nutrient Values: Metaboliseerbare energie (kcal / 100 g) 401 Gemeten metaboliseerbare energie (kcal / 100 g) 414 Eiwitverteerbaarheid (in vivo;%) 89 Vetverteerbaarheid (in vivo;%) 93 Energie uit eiwit (%) 26 Energie uit vet (%) 45 Energie van NFE (%) 29 Proteïne-tot-calorieverhouding (g / Mcal) 75 Specifieke ingrediënten / additieven: montmorilloniet 0,5% Lactobacillus 7 mg / kg chitosan 800 mg / kg Artisjok 500 mg / kg Calciumcarbonaat 1,4% Vitamine E 610 mg / kg

Dagelijkse dosis Virbac HPM Kidney Support Cat                                                                                                                                                                                                   

Lichaamsgewicht (kg) Dagelijkse verhouding (g / dag)
Overgewicht Normaal * Ondergewicht
2              20              20              25                  
3              25              30              35                  
4              35              40              50                  
5              45              50              60                  
6              55              60              75                  
7              65              70              85                  
8              75              80              95                  
9              80              90              110                  
10              90              100              120         
0 sterren op basis van 0 beoordelingen