Equitop Myoplast 1,5kg

€121,89 €84,99
Artikelnummer: XZ-3OY9-202F
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Equitop Myoplast is gefabriceerd als een aanvulling voor paarden om het metabole proces van het omzetten van eiwitten in spieren te versnellen. In Equitop Myoplast worden 18 verschillende unieke aminozuren gebruikt die afkomstig zijn van zoetwateralg. Aminozuren zijn het noodzakelijke ingrediënt om eiwitten te synthetiseren en spierweefsel door het hele lichaam te ondersteunen. Equitop Myoplast kan worden gebruikt voor prestatiepaarden, paarden die herstellen van blessures, oudere paarden die gewrichtsproblemen aanpakken, jonge paarden die snel groeien ... Elk paard kan de hoogwaardige eiwitbron gebruiken die Equitop Myoplast aanbiedt in een smakelijke en gemakkelijk te doseren korrel om te genieten van de kracht van 18 unieke hoogwaardige aminozuren.

Voordelen

  • ✔ 18 unieke aminozuren
  • ✔ Unieke hoogwaardige eiwitbron
  • ✔ Reconstrueren gebroken spierweefsel
  • ✔ Versnelt de spieropbouw
  • ✔ Voeder bij voorbereiding op competitie

Ingrediënten

Sucrose (41%), algenpoeder (40%), glucosestroop (18%)

Analytische componenten

Ruw eiwit 26,1%, ruw as 4,5%, ruw vet 2,1%, ruwe celstof & lt; 0,1%

Dagelijkse dosis Equitop Myoplast

De dosering is 1 maatlepel (25 g) voor kleine paarden en pony's en 2 maatlepels (50 g) voor grote paarden. U kunt Equitop Myoplast veilig aan uw paard toedienen voor en tijdens wedstrijden, of het nu een wedstrijd, spring- of dressuurpaard is. Het is geen doping. Het pakket van 1,5 kg bevat voorraad voor een gemiddelde behandeling van 4 weken.
De parelwitte korrels kunnen afzonderlijk worden gevoerd of worden gemengd met een normaal, uitgebalanceerd dieet. Voer uw paard Equitop Myoplastfor minstens 4 weken. Het effect kan na 2 tot 4 weken worden verwacht.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen