Royal Canin Urinary Loaf Kat Chk 12x85g

€19,44 €13,79
Artikelnummer: XN-3OBK-NTBO
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Voordelen

  • ✔ Lost struviet- en calciumoxalaatstenen op
  • ✔ Verzuring van de urine voorkomt kristalvorming in de urinewegen, waardoor de aanvoer van eventueel ontwikkelende nierstenen wordt gestopt
  • ✔ Handige verpakking vergemakkelijkt het voeden en zorgt voor adequate verhoudingen bij elke maaltijd
  • ✔ Het voer is de vorm van een mousse gemaakt om gemakkelijk te kunnen opeten, zelfs voor oudere katten
  • ✔ Laag magnesiumgehalte, een sleutelcomponent in het proces van nierstenenvorming

Royal Canin Wet Urinary Loaf is een volledig dieetvoer voor katten dat struviet- en calciumoxalaatformaties bij katten oplost. Het wordt vervaardigd in de gemakkelijke vorm van een mousse en kan gemakkelijk worden toegediend aan katten van alle leeftijden. Het mengsel zorgt ook voor idiopathische cystitis of blaasontsteking. Terugkerende blaasontstekingen komen vaak voor bij katten en worden meestal veroorzaakt door één factor. De inname van water is te laag, waardoor de bacteriën blijven zitten en zich vermenigvuldigen, wat irritatie en pijn veroorzaakt. Royal Canin Wet Urinary Loaf is een bevochtigd voer dat zorgt voor een verhoogde waterinname, waardoor de kans op terugkerende blaasontstekingen wordt verkleind. Mineralen met een grote kans op het ontwikkelen van nierstenen zijn weggelaten of zijn alleen in lage doses aanwezig om de vorming van nieuwe nierstenen te voorkomen. Royal Canin Urinary Loaf is het antwoord op blaasontstekingen en struvietstenen voor alle katten.

Ingrediënten

Vlees en dierlijke bijproducten, derivaten van plantaardige oorsprong, mineralen, granen, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, verschillende suikers.

Additieven

Vitamine D3: 50 IE, E1 (ijzer): 3 mg, E2 (jodium): 0,3 mg, E4 (koper): 2,5 mg, E5 (mangaan): 0,9 mg, E6 (zink) : 9 mg, Zwavel: 0,23%, Urine verzurende stoffen: calciumsulfaat: 0,35%. Technologische additieven: (zuurteregelaar) Natriumwaterstofsulfaat: 0,5 g.

Analytische componenten

Dagelijkse dosis Royal Canin Wet Urinary Loaf

Voordat u dit product kunt kopen, moet u het volgende bevestigen: Uw huisdier is onderzocht door een dierenarts die op basis van zijn /haar diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat uw huisdier dit krijgt toegediend product, u zoekt naar veterinaire adice met betrekking tot het gebruik van dit product op zijn minst elke 6 maanden. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat u onmiddellijk een diergeneeskundig advies inwint als de toestand van uw huisdier op een of andere manier verslechtert terwijl u dit product gebruikt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen