Royal Canin Sensitivity Control Hond Kip 12x410gr

€70,00 €49,60
Artikelnummer: 72-QC4U-Q1P5
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Voordelen

  • ✔ Laag aantal eiwitbronnen om optimale spijsvertering te verzekeren
  • ✔ Zorgvuldig geselecteerde koolhydraatbronnen
  • ✔ Perfect om de oorzaak van de allergie van uw hond te lokaliseren als u deze wilt vinden
  • ✔ Gemakkelijk verteerbare inhoud met een gecontroleerd evenwicht voor de beste zorg

Royal Canin Sensitivity Control met kip en rijst is een speciaal dieet om een ​​gezond spijsverteringsstelsel te behouden zonder in te leveren op voeding. Door hoogwaardige, anallergene bronnen van eiwitten en koolhydraten te gebruiken, is de hond nooit vatbaar voor allergische reacties die schadelijk zouden kunnen zijn voor de metabolisatie. Dit, in combinatie van een goed onderzocht evenwicht tussen vitaminen en mineralen, alles verpakt in een heerlijke, natte formule waar je hond dol op zal zijn. Royal Canin Sensitivity Control , de spijsvertering geruststellen zodat de geest kan ontspannen.

Ingrediënten

Bijproducten van pluimvee, rijst, kippenvlees, cellulose in poedervorm, geraffineerde zonnebloemolie, mineralen, visolie, fructo-oligosacchariden, goudsbloemextract (bron van luteïne). Geselecteerde eiwitbron: kip (55%). Geselecteerde bron van koolhydraten: rijst (8%).

Analytische componenten

Ruwe as: 2,4%. Ruwe celstof: 1,5%. Ruwe-olievetten: 0%. Vochtigheid: 71%. Eiwit: 9,5%.

Voordat u dit product kunt kopen, moet u het volgende bevestigen: Uw huisdier is onderzocht door een dierenarts die op basis van zijn /haar diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat uw huisdier dit krijgt toegediend product, u zoekt naar veterinaire adice met betrekking tot het gebruik van dit product op zijn minst elke 6 maanden. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat u onmiddellijk een diergeneeskundig advies inwint als de toestand van uw huisdier op een of andere manier verslechtert terwijl u dit product gebruikt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen