Twydil Calmin 50 Gr

€7,00 €5,40
Artikelnummer: 9236
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Twydil Calmin is vervaardigd door Twydil in samenwerking met gerenommeerde natuurwetenschappers om een overgeprikkeld paard een oplossing te bieden. Twydil Calmin zorgt ervoor dat uw paard niet meer krachtig reageert op een mogelijke onschadelijke bedreiging die het kan waarnemen. De maag van het paard wordt ook gekalmeerd dankzij tryptofaan, fructo-oligosacchariden, palatinose en andere micronutriënten. Wanneer de tijd daar is en je paard in een race of dressuur moet presteren, zal het kalm en klaar zijn om de uitdaging aan te gaan.

Voordelen

  • ✔ Vermindert stress
  • ✔ Vermindert de prikkelbaarheid
  • ✔ Verbetering van de spierflexibiliteit

Wetenschappelijke documentatie

Ingrediënten

Een wetenschappelijk mengsel van geselecteerde vitaminen, vitamine E, tryptofaan, fructo-oligosacchariden, palatinose, andere micronutriënten, sporenelementen en magnesium voor prestatiegerichte paarden die het risico lopen overmatig enthousiast of gestrest te raken.
Compositie

Werking

Na 7 dagen gebruik moet de mentaliteit van het paard al aanzienlijk veranderen. De optimalisatie van de verminderde prikkelbaarheid zou na 10 dagen moeten plaatsvinden. In ernstige gevallen kan het tot 3 weken duren voordat de ingrediënten effect hebben vanwege hormonale weerstand. Voor raspaarden kun je Twydil Calmin combineren met Twydil Hippacan om je voor te bereiden op evenementen. Voor langeafstand paarden kan Calmin contraproductief zijn voor hun uithoudingsvermogen. (na 100km)

Dagelijkse dosis Twydil Calmin

Te mengen met het dagrantsoen:
Behandelingstest: 1 zakje van 50 g per dag gedurende drie weken.
Vervolgens: 1 zakje per dag gedurende tien dagen.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheden niet overschrijden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen