Twydil Hematinic 10x50g

€83,44 €57,23
Artikelnummer: 855
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Twydil Hematinic is een supplement speciaal voor paarden die zijn verzwakt. Het is mogelijk dat een paard onlangs een ernstige infectie of ziekte heeft gehad waardoor het veel minder heeft gegeten. Hierdoor verzwakt het paard zodanig dat zelfs eten een hele klus wordt. Twydil Hematinic biedt verschillende manieren om het supplement toe te dienen. U kunt de vloeistof toevoegen aan zijn dagelijkse voeding of u kunt mondspuiten gebruiken. Twydil Hematinic zit boordevol essentiële vitamines (E, B1, B6, B12), biotine en verschillende mineralen, waaronder koper, kobalt, mangaan en zink voor een goed uitgebalanceerd supplement dat het paard in een mum van tijd zal versterken. Twydil Hematinic kan voor alle paarden worden gebruikt en is bedoeld om verzwakte paarden te stimuleren en zieke paarden te herstellen.

Voordelen

  • ✔ Versterkt verzwakte paarden
  • ✔ Vitaminecomplex om kracht te herstellen
  • ✔ Vol met essentiële mineralen

Ingrediënten

Vitaminen E, B1, B6, B12, foliumzuur en biotine, SOD, sporenelementen: ijzer, koper, kobalt, mangaan en zink Niet gelijktijdig gebruiken met andere producten die kobalt bevatten bij paarden die mogelijk worden gecontroleerd op doping.
Compositie

Wetenschappelijke ontwikkeling

Wetenschappelijk onderzoek

Verwachting

Twydil Hematinic heeft een verkwikkend effect na slechts 4 uur dankzij de toegevoegde vitamine B-groepen. Uiteindelijk, na 10 dagen, zullen andere stoffen opnieuw volledig zijn aangevuld en zal de algemene conditie van het paard aanzienlijk worden verbeterd.

Dagelijkse dosis Twydil Hematinic

Paarden: 1 mondspuit van 50 g per dag gedurende 10 dagen geperst op de tong van het paard.
Veulens: (mondspuiten die op de tong van het veulen worden geperst) Vóór het spenen: 20 g per dag gedurende 10 dagen Na spenen: 20 tot 35 g per dag gedurende 10 dagen
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheden niet overschrijden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen