Twydil Hematinic 1l

€80,00 €62,40
Artikelnummer: 4285
Levertijd: 1-2 dagen

 

Beschrijving

Twydil Hematinic is een supplement speciaal voor paarden die zijn verzwakt. Het is mogelijk dat een paard onlangs een ernstige infectie of ziekte heeft gehad waardoor het veel minder heeft gegeten. Hierdoor verzwakt het paard zodanig dat zelfs eten een hele klus wordt. Twydil Hematinic biedt verschillende manieren om het supplement toe te dienen. U kunt de vloeistof toevoegen aan zijn dagelijkse voeding of u kunt mondspuiten gebruiken. Twydil Hematinic zit boordevol essentiële vitamines (E, B1, B6, B12), biotine en verschillende mineralen, waaronder koper-kobalt, mangaan en zink voor een goed uitgebalanceerd supplement dat het paard in een mum van tijd zal versterken. Twydil Hematinic kan worden gebruikt voor alle paarden en is bedoeld om verzwakte paarden te stimuleren en zieke te herstellen.

Voordelen

  • ✔ Verzwakte paarden verzachten
  • ✔ Vitaminecomplex om kracht te herstellen
  • ✔ Vol met essentiële mineralen

Ingrediënten

Vitaminen E, B1, B6, B12, foliumzuur en biotine, SOD, sporenelementen: ijzer, koper, kobalt, mangaan en zink Niet gelijktijdig gebruiken met andere producten die kobalt bevatten bij paarden die mogelijk worden gecontroleerd op doping.
Compositie   

Wetenschappelijke ontwikkeling

Wetenschappelijke studie

Verwachting

Twydil Hematinic heeft een verkwikkend effect na slechts 4 uur dankzij de toegevoegde vitamine B-groepen. Uiteindelijk, na 10 dagen, zullen andere stoffen opnieuw volledig zijn aangevuld en zal de algemene conditie van het paard aanzienlijk worden verbeterd.

Dagelijkse dosis Twydil Hematinic

Voedingsinstructies 60 ml per dag gemengd met de dagelijkse voeding, gedurende 10 dagen (maatbeker dop binnen in de verpakking). De aanbevolen dagelijkse hoeveelheden niet overschrijden. Respecteer het aanbevolen aantal dagen van distributie. Gebruik geen andere producten die kobalt bevatten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen