Royal Canin Urinary Cat Pouch (cig / Mig) 12 X 85g

€19,40 €13,79
Artikelnummer: PG-V7OE-TRDC
Levertijd: 1-2 dagen

Beschrijving

Voordelen

  • ✔ Lost struviet- en calciumoxalaatstenen op
  • ✔ Verzuring van de urine voorkomt kristalvorming in de urinewegen, waardoor de aanvoer van eventueel ontwikkelende nierstenen wordt gestopt
  • ✔ Handige zak vergemakkelijkt het voedingsproces en zorgt voor voldoende verhoudingen per maaltijd
  • ✔ Bescherming van de blaas en de urinewegen dankzij een biologische barrière, geleverd door de voedingsstoffen in Royal Canin Urinary with Chicken
  • ✔ Laag magnesiumgehalte, een sleutelcomponent in het proces van nierstenenvorming

Royal Canin Wet Urinary met kip (zakjes) is een dieetvoeding met de heerlijke smaak van kip om eventuele problemen met uw nieren of urinewegen te verlichten kat zou kunnen hebben. Als uw kat pijn ervaart tijdens het urineren, kan dit veroorzaakt zijn door nierstenen of een acuut geval van idiopathische cystitis (blaasontsteking). Royal Canin wet urinary met kip (zakjes) lost deze beide problemen op in een gemakkelijk geproportioneerd en smakelijk pakket met de heerlijke smaak van kip. Nierstenen worden opgelost en de opname van mineralen wordt in bepaalde gevallen verminderd om herhaling van nierstenen te voorkomen. Bovendien verhoogt het natte mengsel de vochtopname van uw kat. Een te lage vochtopname is een van de meest voorkomende redenen voor recidiverende blaasontstekingen. Kies Royal Canin Wet Urinary met kip om uw kat effectief te genezen van de slopende symptomen van nierproblemen.

Ingrediënten

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, derivaten van plantaardige oorsprong, mineralen, oliën en vetten, verschillende suikers.

Additieven

Voedingsadditieven: vitamine D3: 225 IE, E1 (ijzer): 3 mg, E2 (jodium): 0,25 mg, E4 (koper): 2 mg, E5 (mangaan): 1 mg, E6 (zink): 10 mg, Zwavel: 0,17%, Urine verzurende stoffen: calciumsulfaat: 0,25%. Technologische additieven: (zuurteregelaar) Natriumbisulfaat: 0,5 g.

Analytische componenten

Dagelijkse dosis Royal Canin Wet Urinary MC

Voordat u dit product kunt kopen, moet u het volgende bevestigen: Uw huisdier is onderzocht door een dierenarts die op basis van zijn /haar diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat uw huisdier dit krijgt toegediend product, u zoekt naar veterinaire adice met betrekking tot het gebruik van dit product op zijn minst elke 6 maanden. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat u onmiddellijk een diergeneeskundig advies inwint als de toestand van uw huisdier op een of andere manier verslechtert terwijl u dit product gebruikt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen